Budući stanari Poduzetničkog inkubatora već sad mogu iskazati interes za željeni prostor u novoj zgradi 29.03.2019.

Budući stanari Poduzetničkog inkubatora već sad mogu iskazati interes za željeni prostor u novoj zgradi

Poduzetnički inkubator Đurđevac raspisao je Javni poziv za iskazivanje interesa za korištenje poslovnog prostora u zgradi inkubatora.

Pozivaju se svi zainteresirani poduzetnici početnici, poduzetnici do tri godine poslovanja, poduzetnici koji rade duže od tri godine te oni koji planiraju pokrenuti poduzetničku aktivnost da dostave svoj interes za korištenje poslovnog prostora Poduzetničkog inkubatora Đurđevac.

Iskaz interesa potencijalnog korisnika treba sadržavati osnovni poslovni plan i ispunjeni obrazac za iskazivanje interesa za korištenje poslovnog prostora te se mole potencijalni korisnici da se s povjerenjem obrate na našu e-mail adresu: inkubator@djurdjevac.hr

Ovaj poziv za iskazivanje interesa koristiti će se za procjenu poduzetničkog interesa i pregled mogućih aktivnosti te ne predstavlja obvezu za potencijalne korisnike. Nakon obrade pristiglih podataka održat će se radionice na temu najoptimalnijeg korištenja Poduzetničkog inkubatora te će se kroz javno savjetovanje utvrditi metodologija bodovanja potencijalnih korisnika radi izrade liste prvenstva.

Potencijalni raspored prostorija po etažama možete pronaći na linku https://inkubator-djurdjevac.hr/najam-prostora/

Sve informacije o mjerama poticanja poduzetništva koje se provode kroz ovaj projekt mogu se pronaći na web stranici www.djurdjevac.hr, a dodatne mjere poticanja koje mogu koristiti poduzetnici moguće je pronaći u nastavku teksta.

Za više informacija slobodno se obratite voditelju projekta Poduzetničkog inkubatora Ivanu Juričiću na broj tel. 048 811 052 ili na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr

Dovršetak građevinskih radova i opremanje objekta predviđa se početkom rujna 2019. godine.

Podijeli članak....
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin