Coworking?

Coworking je temeljen na umrežavanju i obavljanju djelatnosti različitih profesionalaca u zajedničkom radnom prostoru. Za razliku od uobičajenog uredskog okruženja, coworkeri su nezavisni, a mogu i surađivati. Zbog nižih troškova vezanih za korištenje prostora, resursa i opreme, coworking olakšava profesionalnu samodrživost, pokretanje vlastitog posla ili unapređenje postojećeg poslovanja.

Namijenjen je nezavisnim profesionalcima, poduzetnicima, članovima dislociranih ili virtualnih timova te putnicima. Zapravo, svakom tko se sam nosi s izazovima tržišta ili pojedincima koji povremeno žele osvježiti radnu okolinu. Ukoliko radite u klasičnom uredu, priuštite si povremeno coworking dan. Razbite svakodnevnu poslovnu rutinu i pređite granice uobičajenog radnog okruženja.

Coworking vam može pomoći!

Uživajte u svojoj radnoj okolini

Coworking prostori omogućuju vam da radite u prostoru koji vas inspirira i u kojemu se dobro osjećate bez obaveze ugovaranja najma i plaćanja visoke najamnine.

Radite u uredu bez uredskih ograničenja

Coworking prostori nude svu potrebnu tehničku infrastrukturu za rad – pristup internetu, mogućnost skeniranja i printanja, prostor za sastanke, prostor za druženje i, naravno, prostor za popiti kavu i nešto prigristi.

Upoznajte nove poslovne suradnike ili prijatelje

Izađite iz izolacije svog radnog prostora i upoznajte druge profesionalce raznih struka. Iskoristite priliku za networking, ali i za ugodno druženje.

Naučite nove vještine

Okružite se talentiranim profesionalcima i naučite nešto novo ili prenesite svoje znanje nekome drugom. Okružite se novim načinima razmišljanja i osvježite svoje profesionalne izazove.

Uspostavite relaciju s pravim ljudima

Izađite iz svoje radne sobe i kroz zajedničke teme i interese upoznajte nove klijente, poslovne partnere ili suradnike. Iskoristite priliku da upoznate nekoga tko će vam dodatno potencirati karijeru ili učiniti život zanimljivijim.