Pozivaju se budući stanari Poduzetničkog inkubatora da se prijave na javni poziv i izaberu svoj poslovni prostor 13.09.2019.

Pozivaju se budući stanari Poduzetničkog inkubatora da se prijave na javni poziv i izaberu svoj poslovni prostor

Poduzetnički inkubator Đurđevac je nakon inicijalnog poziva za iskaz interesa za korištenje poslovnog prostora u zgradi inkubatora raspisao javni poziv za prijavu zakupa poslovnog prostora kako bi svi potencijalni stanari izabrali željeni poslovni prostor u novoj zgradi na adresi S. Radića 10, Đurđevac.

Prijava potencijalnog korisnika treba sadržavati poslovni plan i ispunjeni obrazac za prijavu za zakup poslovnog prostora. Ponude s traženom dokumentacijom podnose se putem pošte preporučeno u zatvorenoj omotnici na adresu:

Stari Grad d.o.o., S. Radića 1, 48350 Đurđevac s napomenom „Natječaj za zakup poslovnih prostora Poduzetničkog inkubatora“

Prijave se zaprimaju najranije od prvog dana nakon objave ovog poziva. Cijena zakupa po m2 prostora iznosi 35 kuna bez PDV-a uvećano za trošak režija, a u cijenu je uključen trošak čišćenja prostora te korištenje zajedničkih prostorija.

Nakon pristiglih prijava povjerenstvo u sastavu od tri člana zaprimljene prijave će ocijeniti te će se lista objaviti na službenim stranicama Grada Đurđevca www.djurdjevac.hr, a pristigli zahtjevi obrađuju se po redoslijedu zaprimanja.

Javni natječaj je trajno otvoren, odnosno do trenutka davanja svih poslovnih prostora koji su predmet ovog natječaja u zakup.

Raspored prostorija po etažama možete pronaći na linku https://inkubator-djurdjevac.hr/najam-prostora/

Upite možete slati na e-mail adresu inkubator@djurdjevac.hr, kontakt osoba je voditelj inkubatora Ivan Juričić.

Cjelokupan tekst javnog poziva i obrazac možete pronaći u nastavku:

Podijeli članak....
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
Linkedin